Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση του Βιβλίου "ΣΤΑΣΗ : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" της Διονυσίας Τριπολίτου στη Θεσσαλονίκη


«Στάση:  Επικοινωνία» , τιτλοφορείται το νέο βιβλίο της κοινωνιολόγου – συγγραφέως,  Διονυσίας Τριπολίτου, που θα παρουσιαστεί στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2013  από την «Αναβάθμιση», στον 3ο όροφο  της οδού Βάκχου 19-23 (πλησίον του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού), στη Θεσσαλονίκη.
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Οικονομολόγος της Εργασίας -  Διδάσκων - Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Θεόδωρος Κουτρούκης.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της ««Αναβάθμισης»,  κος Γεώργιος Χανός, ο οποίος θα  μεταφέρει μέρος της πολύτιμης εμπειρίας του στον τομέα της Επικοινωνίας.
Ειδική  παιδαγωγός θα απασχολήσει τα παιδιά κατά την ώρα της εκδήλωσης.

Ποια είναι η Διονυσία Τριπολίτου
Η Διονυσία Τριπολίτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ελισάβετβιλ του Βελγικού Κονγκό. Προσλήφθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Σπούδασε Κοινωνιολογία στη Γαλλία στο πανεπιστήμιο της Λυών Lyon2 Frères Lumières Université de Sciences Humaines Sociologie et Psychologie Sociale και είναι κάτοχος Maitrise de Sociologie.
Εξειδικεύτηκε στην Κοινωνιολογία της  Εκπαίδευσης. Είναι Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων πιστοποιημένη από την IATA (International Air Transport Association), την Ολυμπιακή Αεροπορία και από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας. Διοργανώνει και παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια σε ιδιώτες και οργανισμούς από το 1990.
Η Διονυσία Τριπολίτου έχει πολυετή εμπειρία συμβουλευτικής σε θέματα διαχείρισης-αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού και οικογενειακού προγραμματισμού.
Έχει συγγράψει επιστημονικές και εκπαιδευτικές εργασίες σε κοινωνικά, ανθρωπιστικά και επαγγελματικά θέματα. Έχει εκδώσει το πρώτο της βιβλίο «Στάση : Επικοινωνία».
Αυτή τη στιγμή προετοιμάζει τα επόμενά συγγραφικά έργα της που πραγματεύονται τα κοινωνικά στερεότυπα και την επιρροή τους στην καθημερινή μας ζωή,  καθώς και την κρίση στον θεσμό του γάμου. Είναι μέλος του International Transactional Analysis Association και του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου